Hoe wij u willen helpen – Ondanks het Coronavirus…

Beste Klant,

Bij Heunen Juweliers & Opticiens begrijpen we heel goed dat de huidige situatie rondom het coronavirus veel vragen oproept. Wij willen u daarom  meer informatie geven.

Met een gerust hart naar de winkel

Omdat uw gezondheid én die van onze medewerkers erg belangrijk voor ons is, hebben we enkele voorzorgsmaatregelen genomen. Zodat u met een gerust hart naar de winkel kunt komen.

Als u in de winkel bent vragen wij u zelf de sieraden, horloges en brillen ,waar wij u mee mogen helpen, op de balie te leggen. We vragen u zelf de producten op, aan en af te doen, zodat wij geen lichamelijk contact maken. Zo kunnen we de aangegeven richtlijn om een afstand van 1.5 meter zo veel mogelijk hanteren.  

Eén van de maatregelen is dat we tijdelijk geen gaatjes meer prikken bij kinderen én volwassenen Daarnaast proberen  we zoveel mogelijk op afspraak werken. Zo voorkomen we dat er veel mensen op hetzelfde moment in de winkel zijn. Ons winkelpersoneel zal voor de zekerheid iets meer afstand houden. We geven u daarom even geen hand. Ook wordt de apparatuur, interieur en onze collecties extra vaak gereinigd.  Bepaalde metingen zullen we tijdelijk niet kunnen uitvoeren, we zullen u op een later tijdstip uitnodigen om dit alsnog te verzorgen.

Heeft u last van verkoudheids- of griepklachten zoals hoofdpijn, keelklachten, hoesten of koorts? Dan verzoeken wij u niet de winkels te bezoeken en uw afspraak te verzetten. Ons winkelpersoneel zal bij verkoudheids- of griepklachten thuis blijven.

Actuele ontwikkelingen

Wij houden de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM natuurlijk scherp in de gaten.  Aangezien de situatie soms wat verandert, houden we u graag op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Actuele openingstijden vindt u hier

Blijf gezond en pas goed op elkaar!