Belangrijk bericht voor onze lenzen klanten

We worden met z’n allen geconfronteerd met de impact van het Corona virus. Wij doen er Heunen Juweliers & Opticiens alles aan om ons steentje bij te dragen in het tegengaan van het virus. Tegelijkertijd zien wij de blijvende en niet afnemende zorgvraag vanuit onze klanten rondom lenzen. Daarom zijn wij de komende tijd ook gewoon geopend en in staat om u te helpen als het tijd is voor uw lenscontrole of een andere dienst. Wij voeren onze onderzoeken altijd al uit volgens strikte hygiëne voorschriften

Wat te doen…

  • als uzelf verkoudheidsklachten hebt of geconfronteerd wordt met Corona in uw omgeving? Conform de richtlijnen van het RIVM, verzoeken wij u dan om de controle uit te stellen of over te slaan. Fijn als u ons hierover informeert via email of telefoon.
  • als u liever niet wilt komen omdat u zich daar prettiger bij voelt? Ook dan kunt u de controle uitstellen of overslaan. Wij hebben hier vanzelfsprekend alle begrip voor.
  • Ook uw ogen kunnen een indicatie zijn voor het Corona virus. Mocht u als klant een ontsteking vermoeden, neem dan eerst telefonisch contact met ons op. Een virale oogontsteking herkent u meestal aan een roodachtig geïrriteerd oog met een waterige afscheiding en een zanderig gevoel in uw ogen.

Let op! Langer doen met de lenzen is niet verantwoord en raden wij met klem af! Bestel in ieder geval nieuwe lenzen!

Draag deze lenzen niet meer en vraag naar een nieuwe set lenzen. Langer doen met de lenzen is niet verantwoord en raden wij met klem af!

Zijn uw lenzen aan vervanging toe? Stuur dan een mail naar beek@heunenopticien.nl of geleen@heunenopticiens.nl. Mocht onze contactlensspecialist nog aanvullende vragen hebben dan neemt deze contact met u op. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de nieuwe lenzen thuisgestuurd krijgt.

Heeft u vragen of wil u weten wat voor u de beste optie is, bel dan:

Beek: 046-4362004  of Geleen 046-4751268