Search
Close this search box.
Wegens Pinksteren maandag gesloten

Beeldschermbrillen

Langer door werken achter je scherm

Voor velen van ons gaat achter de computer werken gepaard met samengeknepen ogen of naar voren gebogen zitten. Deze onnatuurlijke houding kan leiden tot vermoeidheid en vervelende klachten zoals nekpijn en hoofdpijn. Herkenbaar? Dan biedt de speciale beeldschermbril mogelijk de oplossing.

Kies de juiste computerbril voor jouw behoeften

Onze ogen zijn van nature eigenlijk niet ontworpen om urenlang op korte afstand te focussen. Gelukkig kan een op maat gemaakte beeldschermbril helpen om comfortabeler naar welk beeldscherm dan ook te kijken, zonder de eerder genoemde klachten. Het dragen van een beeldschermbril verbetert uw houding en vermindert vermoeidheid aanzienlijk.

Deze speciale brillenglazen kunnen gemakkelijk worden ingepast in elk montuur. Bovendien vergoeden de meeste werkgevers vaak een groot deel of zelfs de volledige kosten van beeldschermbrillen.

Wilt u meer informatie?
Vraag onze specialisten gerust naar de mogelijkheden!

Bij het kiezen van een computerbril is het belangrijk om het juiste glastype te selecteren dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en dagelijkse activiteiten. Hier zijn de verschillende opties die beschikbaar zijn:

 1. Computerbril met “Near” Glastype
  Met dit ontwerp is de maximale afstand waarop de drager helder kan zien twee meter. Deze bril biedt hoogwaardig en natuurlijk zicht vanaf leesafstand tot en met de middellange afstand van twee meter. Het “Near” model is ideaal voor mensen die hoofdzakelijk aan de computer werken of veel lezen.
 2. Computerbril met “Room” Glastype
  Bij dit model is de maximumafstand ingesteld op vier meter, waardoor de drager comfortabel zicht heeft vanaf leesafstand tot en met een typische kamerafstand van ongeveer vier meter. Het “Room” model is ontworpen voor mensen die bijvoorbeeld afwisselend met klanten praten en aan het computerscherm werken. Zelfs tijdens het rondlopen zullen ze nauwelijks merken dat ze een computerbril op hebben.
 3. Computerbril met “Book” Glastype
  brillenglazen hebben een sterkere focus op het leesbereik, met een maximumafstand van een meter. In vergelijking met een standaard leesbril bieden “Book” brillenglazen een breder gezichtsveld voor een meer ontspannen leeservaring, ideaal voor mensen die veel tijd doorbrengen met lezen.
 4. Computerbril met “Individual” Glastype:
  Dit model wordt volledig aangepast aan de persoonlijke wensen van de drager. De maximale kijkafstand in de kamer wordt nauwkeurig afgestemd op de individuele behoeften. Montuurgegevens, gezichtsvorm en nabije werkafstand worden allemaal meegenomen in het ontwerp van de glazen.

Wij kunnen je helpen met het bepalen welk glastype het beste past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Bespreek met ons welke optie het meest geschikt is voor jouw dagelijkse activiteiten en kijkbehoeften.