Search
Close this search box.
Wegens Pinksteren maandag gesloten

Sportbrillen

Sporten en brillen gaat niet altijd even goed samen

De houding op je fiets heeft invloed op de houding van je hoofd. Dit geeft je ogen een tunnel- of kokerzicht, wat weer invloed heeft op hoe je kijkt. Wij optimaliseren jouw sportbril zodat de houding geen invloed heeft op je zicht. Hierdoor houdt je volledig overzicht op de weg of in het bos en anticipeer je sneller op bochten en obstakels.

Oakley op sterkte

Als je al vaker hebt gehoord dat jouw brilsterkte ‘’buiten leverbereik’’ ligt voor de zonnebrillen die je wilt, dan is Oakley zeker de moeite waard om te overwegen! Deze technologie breidt de mogelijkheid voor sportbrillen op sterkte uit van +4,00 tot -6,00. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van de voordelen die u verwacht van Oakley zonnebrillen, zoals een breed perifeer zicht en een betere bescherming van de ogen.

Met de innovatieve lenzen van Oakley wordt je geholpen te focussen op objecten, zowel dichtbij als ver weg. Elke sport heeft zijn eigen unieke eisen voor het zien van dichtbij of ver weg. Oakley glazen worden dan ook op maat ontworpen voor specifieke sporten. Zo krijg je de best passende glazen die compleet op maat gemaakt zijn voor jouw sport en het maximale uit je ogen wordt gehaald zonder je houding hiervoor aan te passen.

Sportlenzen

Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van lenzen als je liever geen bril draagt tijdens het sporten of omdat dit simpelweg niet mogelijk is vanwege bijvoorbeeld contactsport. Hierbij zijn er twee mogelijkheden, daglens of de maandlens.

De kosten van daglenzen variëren, maar zijn al beschikbaar vanaf €25,- per 30-pack.

Neem contact met ons op voor informatie of het plannen van een afspraak.