1
Search
Close this search box.

Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn hot!

De zonnebril is hét mode-accessoire bij uitstek. Ieder jaar weer worden we verrast met de nieuwste zonnebrillen van de bekende of (nog) onbekende merken. Prachtige modellen uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. Wij bezoeken de nationale en de internationale brillenbeurzen op zoek naar de beste collecties. Ver voor de zonnige lente begint hebben wij al de nieuwste collecties zonnebrillen binnen.

Ook voor het jongste publiek bieden wij een grote variatie aan kleuren, vormen en stijlen.

Alle trends worden in de winkel gepresenteerd; van hip en modieus tot high-tech voor sport en hobby.

Natuurlijk vind je bij ons ook speciale zonnebrillen voor de automobilisten, water- en wintersporters.

Voor alle denkbare bezigheden biedt de zonnebril bescherming voor je ogen bij sport en recreatie. Met behulp van speciale filters en ontspiegelingen bieden we een hulpmiddel voor alle weersomstandigheden.

Doordat de ozonlaag steeds dunner wordt, hebben we steeds meer last van gevaarlijke UV-stralen. Daarom hebben al onze zonnebrillen maximale bescherming tegen schadelijke UV-straling.

Uit onze exclusieve collectie kwaliteitszonnebrillen kan je ook kiezen als je een oogcorrectie nodig hebt. In heel veel mooie merkzonnebrillen slijpen wij dan zonneglazen in jouw sterkte. We zoeken samen naar de juiste zonnebril en adviseren je over de beste kleur van de zonneglazen.

Benieuwd naar onze collectie? Kom gerust langs in een van onze winkels of maak een afspraak

1 april zijn wij gesloten.

Fijne paasdagen!