Laat je ogen stralen op jouw speciale dag met lenzen voor 1 dag! ...

Op je bruiloft is elk detail belangrijk. Je hebt zorgvuldig nagedacht over de locatie, de jurk, en zelfs de bloemen. De foto’s laten je daar nog jarenlang van genieten. Voor diegenen onder ons die normaal gesproken een bril dragen, kan het een uitdaging zijn om er net zo stralend uit te zien als het gevoel dat je op deze bijzondere dag hebt. En dat is waar daglenzen hun magie laten zien. 

Ongehinderd Stralen: Als brildrager weet je dat de glazen in je bril de aandacht kunnen afleiden van je ogen. De spiegelingen kunnen de foto’s verstoren, of je niet de uitstraling geven die je voor deze dag wilt. Met daglenzen hoef je je geen zorgen te maken over glasreflecties of brilvervormingen op je foto’s. 

Comfort en Gemak: daglenzen zijn ontworpen voor gemak. Je draagt ze alleen wanneer je dat wilt, zonder je zorgen te maken over schoonmaken, opbergen of onderhoud. Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals je bruiloft, waar comfort en gemak hoog in het vaandel staan. 

Oogcorrectie zonder Zorgen: Wij zorgen voor de juiste aanmeting en instructie, zodat jij kunt genieten van de voordelen van daglenzen op je speciale dag. 

Bij Heunen Juweliers & Opticiens begrijpen we hoe belangrijk het is om er goed uit te zien op je bruiloft. Of je nu een bril draagt en gewoon een tijdelijke verandering wilt, onze daglenzen zijn de ideale keuze voor speciale gelegenheden zoals je bruiloft. We willen dat je zelfverzekerd en stralend voor de camera staat, zonder je zorgen te maken over je bril. 

Ons deskundig team zal je helpen bij het vinden van de perfecte lenzen. We zullen ervoor zorgen dat je, op je gemak bent bij het inbrengen en dragen ervan. 

Vergeet niet om onze voucher mee te nemen wanneer je een afspraak maakt! Als je dat doet, bieden we je de aanmeetkosten van de lenzen (ter waarde van €35,00) helemaal gratis aan.  

Maak een Afspraak 

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe daglenzen je kunnen helpen om er op je best uit te zien op je bruiloft. Laat je ogen stralen op je speciale dag! 

Heunen Opticiens Beek T 046 – 436 2004 

Heunen Opticiens Geleen T 046 – 475 1268