Dita...

Rule the Road Ahead, Navigate with Clarity, own the altitude.

DITA LANCIER ZONNEBRILLEN:

Houd jij van een uitdaging? Klopt jouw hart sneller voor snelheid, hoogte, de macht over het stuur, de controle in de lucht, de koers op het water? Dan hebben wij dé bril voor jou, DITA Lancier is wat jij nodig hebt. DITA staat voor innovatieve eyewear op het hoogste niveau. De stoere én stijlvolle frames zijn gemaakt van lichtgewicht titanium en acetaat, met universele antislip-veertips. De brillenglazen zijn vervaardigd met een lenstechnologie die is afgestemd op racers, watersporters, of piloten zoals jij:

Topsporters Max Verstappen, zevenvoudig wereldkampioen Zeilen  Peter Burling en wereldkampioen aerobatic & air race piloot Kirby Chambliss  hebben meegeholpen aan de ontwikkeling van Dita Lancier.

Zonnebril op sterkte nodig ? Ook dat kan Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

DITA- Land Lens

Autorijden, Hardlopen &  Fietsen

Ontspiegeld, contrast verhogend en deels gepolariseerd brillenglas (80%), voor een optimaal dieptezicht en anti-schittering van de zon. DITA is de enige ter wereld die een deels-gepolariseerd brillenglas ontwikkelt, en biedt daarmee het perfécte compromis tussen comfortabel zien op de weg én op je dashboard.

DITA- Sea Lens

Zeilen, Vissen & Sporten op het strand

Geheel gepolariseerd, want niets is zo hinderlijk voor je zicht als de schittering op het water. Dit brillenglas is zodanig gemaakt, dat het de ergste schittering weert, maar tevens een contrastrijk zicht behoudt tussen bijvoorbeeld zee en lucht.

DITA- Air lens

Vliegen, Bergbeklimmen & Hiken

Niet gepolariseerd, zodat de instrumenten in de cockpit maximaal leesbaar zijn. Deze groene brillenglazen zorgen, in verschillende weersomstandigheden, voor een contrastverhogend en rustig zicht in de hoogte.