Welkom op onze nieuwe website

Hier vind je alle informatie over onze diensten en onze producten.

Ook houden we je op de hoogte van de laatste nieuwe trends

De zomer is in aantocht en dus is het tijd voor nieuwe kleuren en nieuwe trends. De kleur van het jaar 2019, uitgekozen door kleurinstituut is Pantone, is Living Coral. Een ‘sympathieke en bezielende tint met gouden ondertoon voor een zachtere uitstraling’ aldus het kleurinstituut. Naast deze kleur zijn nog veel frisse en fruitige kleuren die er de komende seizoenen uitspringen.

Gouden sieraden zijn weer helemaal terug! Goed te combineren met de vele gele tinten die in de kleding- en schoenencollecties worden gebruikt. Klassiek is het nieuwe modern. Armbanden met grove (klassieke) schakels en ringen met mooie edelstenen zien we deze zomer in het straatbeeld.

Qua horloges mag er gerust iets meer kleur op de pols. Je hoeft niet meteen een nieuw horloge aan te schaffen, maar je kunt ook langs komen voor een leuke nieuwe horlogeband in een frisse kleur voor de zonnige maanden. Zo heb je voor circa € 20,- al meteen een nieuwe look op de pols.

Niet alleen bij de sieraden zien we veel goud, maar ook bij de monturen en zonnebrillen is goud in de mode! Rond of hoekig met veel gekleurde glazen, dat is de trend voor 2019!

Laat de zon maar komen!