Gezond & wel

De eerste warme dagen van 2020 zijn gemeten en de zomer staat voor de deur: tijd om er weer op uit te gaan!

Veel mensen smeren hun huid goed in, als ze in de zon gaan zitten of liggen. Maar hoe zorg jij voor jouw ogen? Je gebruikt ze elke dag en de hele dag door, dus verdienen ze ook zeker aandacht! De leukste en lekkerste manier is een gezonde smoothie maken, die boordevol ingrediënten zit voor gezonde ogen. Gezonde ogen vinden wij belangrijk, daarom krijg je nu een smoothie-maker van ons cadeau bij aankoop van een zonnebril op sterkte of een 90-pack daglenzen.

Een zonnebril op sterkte biedt de juiste bescherming tegen fel licht en schadelijke UV-straling van de zon. Er zijn zelfs zonnebrillen op sterkte die licht tot donker mee kleuren. Wij hebben al een zonnebril op sterkte, inclusief glazen vanaf € 189,- Laat je verrassen door ons ruime aanbod van trendy en tijdloze zonnebrillen in een van onze winkels!

Draag je liever een trendy zonnebril zonder sterkte, of vind je met sporten jouw bril niet fijn of handig zitten? Dan zijn onze daglenzen de perfecte oplossing. Simpeler kan niet: ’s ochtends zet je ze in en ’s avonds gooi je ze weg!
+ Veilig en comfortabel
+ Makkelijk hanteerbaar
+ Hygiënisch
+ Voordelig

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten adviseren je graag. Je kunt mét en zonder afspraak bij ons terecht en hebben al een 90 Pack daglenzen vanaf € 55,-

Koop je één van deze producten krijg je er ook nog eens een gratis Smoothiemaker bij cadeau. Samen met restaurant Bijzonder te Maastricht hebben we een eigen ‘ogen’ heerlijke smoothie ontwikkeld. Met deze oergezonde groene smoothie voed jij je ogen met de beste voedingsstoffen.

Kom t/m 6 juni langs en wordt Zomer-proof!