’n gezonde start!...

Dit jaar willen we samen met jullie een extra gezonde start maken. Daarom hebben we een aantal ‘gezonde’ producten voor je geselecteerd.

Voorkom achteruitgang van oogsterkte…

Myopie (Bijziendheid) is wereldwijd een toenemend probleem, o.a. door het toenemend gebruik van digitale schermen. Een hoge myopie geeft op latere leeftijd een verhoogd risico op ernstige oogafwijkingen.  Nachtlenzen hebben een remmende werking op deze achteruitgang.

Bescherm je ogen tegen de blauwe lichtstralingen van de verschillende schermen…

De meeste moderne LED-schermen, waaronder computers, tablets en smartphones, zenden buitensporig veel blauw licht uit. Dit kan leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

HOYA BlueControl is een coating die het blauwe licht dat door beeldschermen wordt uitgestraald neutraliseert. Het gevolg is een rustiger beeld en een minder vermoeid gevoel.

Bescherm je ogen tegen UV straling…

Onze brillenglazen absorberen de UV-straling via de voorzijde van het glas, maar via de achterkant van de glazen wordt UV-straling in de ogen gereflecteerd. HOYA UVControl is een unieke coating op de achterzijde van het glas, die zorgt dat er geen UV-straling in de ogen wordt gereflecteerd. Het biedt extra bescherming tegen de schadelijke invloed van UV-straling, zoals oogaandoeningen en oogziekten die door UV-straling kunnen worden veroorzaakt.

Koop je één van deze producten krijg je er ook nog eens een gratis Smoothiemaker bij cadeau. Samen met restaurant Bijzonder te Maastricht hebben we een eigen ‘ogen’ heerlijke smoothie ontwikkeld.  Met deze oergezonde groene smoothie voed jij je ogen met de beste voedingsstoffen. Kom t/m 30 maart langs en laat je informeren over de gezondheid van jouw ogen.

Je kan het recept hier downloaden.