Instagram Actie...

Heunen Juweliers & Opticiens staat juist offline voor je klaar !! Jullie zijn ontzettend welkom in onze winkels. Wij volgen alle regels en we verwelkomen jullie met alle liefde en plezier zoals jullie van ons gewend zijn. De koopavond in Geleen blijft op donderdag tot 20.00 uur. Want wat we de hele dag zo graag doen, is klaar staan voor onze klant en alle aandacht geven die onze klant verdient. Dát maakt ons vak zo leuk. Voor oogmetingen, lenscontroles, oogonderzoeken en gaatjes prikken werken we op afspraak, voor mooie sieraden, horloges en reparaties kunnen jullie zo binnenkomen. Je kunt natuurlijk ook kosteloos gebruik maken van onze bezorgservice.

We zijn waanzinnig trots! 1000 volgers op onze Instagram account Heunenonline, daar zijn we trots op.

Dat moet gevierd worden, daarom verloten wij 10 goodiebags.

Raad hoeveel producten er in onze 3 winkels dit najaar voor je klaar liggen. Zo maken jij en je vriend(in) allebei kans op een leuke goodiebag!

Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met je op, als je gewonnen hebt. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld, direct na de actie verwijderd en enkel gebruikt om te communiceren met de winnaar.