Ja, ik wil: een droomring van Heunen Juweliers

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu start de zoektocht naar de perfecte trouwringen. Geelgoud, witgoud of toch rosé? Met diamant of zonder? Opties genoeg, maar wat te kiezen? We helpen je graag!

Je trouwring is misschien wel het meest bijzondere sieraad dat je ooit zult dragen. Laat je inspireren door al het moois dat we in huis hebben. In onze ruime collectie vind je alle kleuren goud, in elke prijsklasse. Liever een one of a kind? Samen met een van onze goudsmeden ontwerp je een eigen unieke trouwring. Het is zelfs mogelijk om je eigen goud om te smelten en in de ring te verwerken. Of om een bestaande ring als basis te gebruiken, waar je nieuwe ring overheen wordt gemaakt. We hebben vakmanschap in huis om dit in ons eigen atelier te maken.

Citaat of vingerafdruk
De trouwdatum en naam van je partner gegraveerd, maakt je trouwring helemaal af. Maar je kunt ook kiezen voor een symbool, koosnaampje of een mooi citaat uit ‘jullie liedje’. We hebben de nieuwste graveertechnieken in huis. Je kunt zelfs kiezen voor een vingerafdruk, hartslag of de coördinaten van het punt waar jullie elkaar ontmoet hebben. Persoonlijker wordt het niet!

Eerste huwelijkscadeau is van ons
We adviseren om vier maanden van te voren met de zoektocht van je ringen te beginnen. Dan heb je alle tijd om de perfecte ringen te vinden. Een afspraak maken is niet nodig. Passen kan altijd, onze trouwspecialisten helpen graag bij het vinden van hét symbool van jullie huwelijk. We geven graag alvast een huwelijkscadeau aan het aanstaande bruidspaar. Kiezen jullie een set uit de samengestelde aanbiedingscollectie, dan krijgen jullie de herenring helemaal gratis! De actie geldt van januari t/m maart in beide winkels in Geleen en Beek. Tot dan!

Perfecte match
Ook nog op zoek naar de perfecte sieraden bij de trouwjurk? Je ziet pas of het erbij matcht als je de jurk aanhebt. Daarom lenen we de uitgekozen sieraden graag even uit, zodat jij ze samen met je jurk kunt passen. Onze service voor een gegarandeerde perfecte look op jullie mooiste dag.