Search
Close this search box.
Wegens Pinksteren maandag gesloten
Deze actie is verlopen

Lekker de lenzen even uit

Al een complete
Ray-Ban

Unifocaal
voor 249,-*
Multifocaal
voor 549,-*
7 maart tot en met 3 april 2024

Kom langs of bel een van onze winkels

*Het speciale aanbod is geldig van 7 maart tot en met 3 april op speciaal geselecteerde Ray-Ban monturen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Zie de bril als optie

Lekker de lenzen even uit

U draagt lenzen. Dat doet u vast weloverwogen, net zoals veel lensdragers. En toch, zijn er vast ook momenten dat u ze liever uit doet dan in hebt. Dan is het fijn om er een bril op sterkte bij te hebben. Niet als permanente vervanger, maar als optie.

Stijl-optie

Met een (verrassende) bril kunt u tijdens een social event, een voorstelling of bijvoorbeeld een presentatie er eens anders uitzien.

Relax-optie

Met een bril op de bank een serie streamen? Of gewoon ontspannen in uw kloffie wat om en rond het huis rommelen.

Nood-optie

Deze kleine alleskunners zullen helaas ook vallen, beschadigen of wellicht zelfs door de gootsteen spoelen. Handig om dan terug te kunnen grijpen op een bril.

Reis-optie

In de bus, trein, het vliegtuig en zeker ook in de auto kan een bril heel handig zijn. In sommige landen is een reservebril voor lensdragers in de auto zelfs verplicht.**

**De ANWB adviseert bestuurders om een reservebril mee te nemen als in hun rijbewijs staat dat zij een bril of contactlenzen dragen (beperking code 01).

Een dag

mét bril | zónder lenzen

Kom langs of bel een van onze winkels

* Dit speciale aanbod geldt van 7 maart tot en met 3 april op speciaal geselecteerde Ray-Ban-monturen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.