Ons Verhaal...

Een leven lang Heunen. Van kinderbril tot leesbril. Van geboortearmband, trouwring tot gedenksieraad. Als familiebedrijf zijn we trots op de hechte relatie met onze klanten. Al sinds 1977 worden we geboeid door alles wat met oogzorg, sieraden en horloges te maken heeft. Een passie die is overgegaan op de tweede generatie en inmiddels delen met een team van meer dan dertig vakmensen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit. Samen bieden we meer kennis en ervaring én houden we vast aan de vertrouwde sfeer en persoonlijke benadering. Daarom zijn we bij Heunen zeer gemotiveerd in alles wat we doen, nog beter te worden. We groeien mee. We denken mee. We zijn pas tevreden als de klant dat is. Dat is onze uitdaging, elke dag opnieuw.”

“Ons enthousiast team van specialisten adviseert je graag bij de aankoop van een mooi montuur, sieraad of horloge óf bij het ontwerpen van een nieuw persoonlijk sieraad. Voor iedere smaak en budget bieden we kwaliteit met keuze uit een ruim assortiment van meer dan tienduizend producten op voorraad.”

“We kijken niet alleen wat het mooiste bij je past, maar ook wat het beste is voor jou en je ogen. Een nieuwe bril volgens de laatste trends én de nieuwste technieken in het glas. De gezondheid van je ogen staat voorop. Daarom groeien we mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ooggezondheid. Heunen bewijst dat zorg en mode hand in hand gaan.”

“Heunen biedt een gouden combinatie van kwaliteit en stijl. Niet alleen op het moment van je nieuwe aankoop, maar nog ver erna. Met een reparatieatelier en vakmanschap in eigen huis kunnen we snelle en goede service bieden. We zorgen dat je tevreden bent en dat blijft. Ook dat is een leven lang Heunen.