Search
Close this search box.
Wegens Pinksteren maandag gesloten

Ogen trainen

Visuele trainingen

Raymond Heunen: “een aantal jaren geleden begon ik klachten te krijgen van mijn knieën, nek en rug. Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij een revalidatiearts.

Zij wees mij erop dat ik bij iedere behandeling mijn hoofd scheef hield. Mijn hoofd zette zij recht, maar mijn beeld werd daardoor scheef. Vanuit mijn achtergrond als optometrist begreep ik wat er gebeurt met mijn lichamelijke balans en mijn oogbalans. De kracht van het beeld in onze ogen is zeer van invloed op onze lichamelijke balans.”
“Vanuit mijn vakgebied heb ik een oplossing gevonden om met dit probleem te helpen.

Enthousiast ben ik begonnen met een aantal visuele trainingen. Al snel bleek dat deze visuele oefeningen veel meer effect hebben op ons brein. Door de visuele trainingen worden de hersenhelften zodanig geprikkeld dat ook mensen met autisme, ADHD, burn-out, whiplash, hersentrauma, etc, veel voordeel kunnen halen uit deze visuele oefeningen. Dit maakte zoveel indruk op mij, dat ik een professioneel team heb samengesteld en zo zijn Cognitieftrainen.nl (medische verbetering) en SportOgen.nl (sport verbetering) ontstaan.”

De oplossing die wij bieden kan bestaan uit een bril of trainingen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.