Oogzorgweken – Ervaar eindeloos zicht...

Het scherpste zicht is de ultieme vrijheid, en die vrijheid wilt u toch niet kwijt?

Daarom staan de komende weken bij Heunen Juweliers en Opticiens volledig in het teken van oogzorg. Laat uw ogen meten, dan bent u verzekerd van het scherpste zicht, dat uw ogen gezond zijn en dat ze dat ook blijven. Heunen Juweliers en Opticiens combineert de beste zorg, de meest nauwkeurige meting ooit en het allerscherpste zicht. Zo geeft u vandaag vorm aan uw vrijheid.

Denk eens aan de manier waarop u uw telefoon, laptop of tablet gebruikt. U kijkt op korte afstand, in een slechte houding en voor langere tijd in schadelijk blauw licht. Onze ogen hebben brillenglazen nodig die deze digitale levensstijl ondersteunen. De enkelvoudige ZEISS brillenglazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste gedeelte van het glas dat zorgt voor een scherp beeld.

  • Minder visuele vermoeidheid
    Voor ontspannen zicht, de hele dag.
  • Zeer scherp zicht
    Elk detail is zichtbaar met heldere kleuren.
  • Bescherming tegen UV- en blauwviolet licht
    Geintegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht

Met ZEISS brillenglazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen. ZEISS helpt de vermoeidheid van uw ogen te verminderen. ZEISS is de nieuwe standaard in dagelijks scherp zicht.

Kom langs in een van onze winkels, en ervaar zelf het ultieme niveau van onze expertise en de toonaangevende technologie van ZEISS. Ontvang tijdelijk bij een complete bril een Eyeshaker (t.w.v. € 30,-) kado.

Deze actie loopt 19 oktober t/m 18 november

Tot ziens bij Heunen!