Brillen...

Een bril is gezichtsbepalend en volgens veel modeontwerpers het belangrijkste mode-accessoire van deze tijd. Vrijwel alle belangrijke modeontwerpers en designers hebben inmiddels brillen en zonnebrillen aan hun collecties toegevoegd. Met een bril of zonnebril kunt u zich tegenwoordig uitstekend onderscheiden.

 

KLEUR- EN BRILADVIES

Hoe komt u over en wat past bij uw persoonlijkheid en stijl? Aan de hand van de vorm van uw gezicht, de neus en de wenkbrauwen geven wij een advies over het model en kleur van de bril. Met behulp van kleurkragen adviseren wij of juist koele of warme kleuren mooi bij uw gezicht staan. Wilt u weten wat een goed kleur- en briladvies voor u kan doen? Heunen Opticiens wil het u graag laten zien!

 

EEN BRIL: IETS HEEL PERSOONLIJKS

Omdat een bril iets heel persoonlijks is, is het voor ons belangrijk dat wij altijd een ruime keuze in stijl en prijs aanbieden zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Overigens zijn de collecties niet in beide winkels altijd identiek. We houden graag rekening met de vraag van onze klanten en dat ziet u terug in de samenstelling van de collecties.

 

MODEBEURZEN IN BINNEN- EN BUITENLAND

Om onze collecties nieuw en verfrissend te houden bezoeken we regelmatig de toonaangevende vakbeurzen in binnen- en buitenland. We volgen voortdurend de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en design en zijn het hele jaar door op zoek naar de nieuwste trends. Onze collecties veranderen hierdoor ook regelmatig.

SERVICE AAN HUIS

Mocht u niet in staat zijn ons bedrijf te bezoeken dan hebben wij voor u onze thuisservice. Voor een oogmeting aan huis dient u een afspraak te maken.

Wij willen u graag voorzien van een uitvoerig en persoonlijk advies. Vanzelfsprekend wordt uw montuur met uitstekende brillenglazen van de beste leveranciers gecombineerd.

Monturen

Kies wat bij je past, draag wat je mooi vindt Elk gezicht is uniek en heeft een eigen vorm: rond, ovaal, hartvormig, vierkant, driehoekig of rechthoekig. Een montuur is een belangrijk onderdeel van je gezicht en heeft grote invloed op het uiterlijk én uitstraling. Daarom is het belangrijk dat je montuur in overeenstemming is met je persoonlijkheid. De keuze die je maakt uit vormen en kleuren bepalen voor een tijd een belangrijk deel van je uiterlijk. Middels een kleur-en gezichtsanalyse helpen we je bij het maken van de juiste keuze.

meer zien

Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn hot! De zonnebril is hét mode-accessoire bij uitstek. Ieder jaar weer worden we verrast met de nieuwste zonnebrillen van de bekende of (nog) onbekende merken. Prachtige modellen uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. Wij bezoeken de nationale en de internationale brillenbeurzen op zoek naar de beste collecties. Ver voor de zonnige lente begint hebben wij al de nieuwste collecties zonnebrillen binnen. Ook voor het jongste publiek bieden wij een grote variatie aan kleuren, vormen en stijlen. Alle trends worden in de winkel gepresenteerd; van hip en modieus tot high-tech voor...

meer zien

Sportbrillen

Sporten en brilen gaat niet altijd even goed samen... De houding op je fiets heeft invloed op de houding van je hoofd. Dit geeft je ogen een tunnel- of kokerzicht, wat weer invloed heeft op hoe je kijkt. Wij optimaliseren jouw sportbril zodat de houding geen invloed heeft op je zicht. Hierdoor houdt je volledig overzicht op de weg of in het bos en anticipeert je sneller op bochten en obstakels. Oakley op sterkte Als je al vaker hebt gehoord dat een bril op sterkte "buiten bereik" ligt voor de...

meer zien

Brillenglazen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan brillenglazen aan. Je vind meer informatie over onze brillenglazen op de volgende pagina's: Materiaal Coating Enkelvoudige lenzen Bifocale glazen Multifocale glazen Meekleurende glazen Beeldschermglazen Zonneglazen Goed onderhoud van je bril garandeert een lange levensduur. Daarom heebben we een aantal gebruikerstips voor je op een rijtje gezet.

meer zien

Merken

We hebben een ruim assortiment aan brillenmerken op voorraad. Kom langs in één van onze winkels we adviseren je graag.

meer zien