Sportbrillen...

Sporten en brilen gaat niet altijd even goed samen…

De houding op je fiets heeft invloed op de houding van je hoofd. Dit geeft je ogen een tunnel- of kokerzicht, wat weer invloed heeft op hoe je kijkt. Wij optimaliseren jouw sportbril zodat de houding geen invloed heeft op je zicht. Hierdoor houdt je volledig overzicht op de weg of in het bos en anticipeert je sneller op bochten en obstakels.

Oakley op sterkte

Als je al vaker hebt gehoord dat een bril op sterkte “buiten bereik” ligt voor de zonnebrillen die je wilt, dan is Oakley zeker de moeite waard om te overwegen! Deze technologie breidt de mogelijkheid voor sportbrillen op sterkte uit van +4,00 tot -6,00. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van de voordelen die u verwacht van Oakley zonnebrillen, zoals een breed perifeer zicht en een betere bescherming van de ogen.

Met de innovatieve lenzen van Oakley wordt je geholpen te focussen op objecten, zowel dichtbij als ver weg. Elke sport heeft zijn eigen unieke eisen voor het zien van dichtbij of ver weg. Oakley glazen worden dan ook op maat ontworpen voor specifieke sporten. Zo krijg je de best passende glazen die compleet op maat gemaakt zijn voor jouw sport en het maximale uit je ogen wordt gehaald zonder je houding hiervoor aan te passen.
Een allround Oakley sportbril op sterkte is er al vanaf € 199,-.
Een specifieke Oakley fietsbril op sterkte is verkrijgbaar vanaf € 450,-.

Sportlenzen

Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van lenzen als je liever geen bril draagt tijdens het sporten of omdat dit simpelweg niet mogelijk is vanwege bijvoorbeeld contactsport. Hierbij zijn er twee mogelijkheden:

  1. Daglens
  2. Maandlens

De kosten van daglenzen bedragen vanaf € 20,- per 30-pack.

Neem contact met ons op voor informatie of het plannen van een afspraak.