Kinderbrillen...

Ieder kind is uniek!

Ieder mens is uniek, ieder kind is uniek. Goed kunnen zien is het allerbelangrijkste wat telt. Vooral bij het spelen en op school.

Onze ervaring is dat ieder kind zijn eigen wil heeft bij het uitzoeken van een bril. Het ene kind wil een bril zoals papa of mama heeft en de ander wil een montuur zoals zijn popidool heeft. Kinderbrillen met de meest vrolijke kleuren, of juist met matte tinten, stoere kinderbrillen of juist brillen die niet opvallen. Brillen van lichte materialen, of stevige, ‘stoeisterke’ brillen…
Iedere ouder wil het beste voor zijn kind, want een paar gezonde ogen is een kostbaar bezit. Daarom heb je bij Heunen Opticiens een zeer uitgebreide keuze in modellen, kleuren en stijlen. Loop gerust eens binnen en bekijk onze schitterende collectie.

Bij het uitzoeken van de meest ideale kinderbril hebben we een aantal tips op een rijtje gezet:

  • Kies voor kunststof glazen. Deze springen minder snel kapot en geven dus veel meer bescherming. Ze zijn al te koop vanaf € 25,- per stuk.
  • Kies voor ontspiegeling op de brillenglazen. Een ontspiegeling zorgt voor minder schitteringen en kijkt dus rustiger. Bovendien ziet het mooier uit in de bril. Bij Heunen Opticiens is er bij aankoop van een kinderbril een speciale kinderactie. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen dan kunststof brillenglazen inclusief ontspiegeling vanaf € 39,- per stuk. Deze glazen zijn ook gehard zodat de kunststof glazen minder snel krassen.
  • Kies voor een montuur dat niet aan de kleine kant is. Kinderen groeien snel.
  • Kies voor een montuur met flexibele veren. Zo’n montuur kan meerdere klappen opvangen en staat minder snel scheef.