Kinderlenzen...

  • voor kinderen vanaf 9 jaar
  • comfortabel, betrouwbaar en veilig door snelle vervanging
  • hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid en optimale vochtbalans
  • helder zicht in elke situatie
  • handig bij sport en spel
  • voor gevoelige ogen
  • de lenzen voelen de hele dag comfortabel aan door het hoge vochtgehalte en de zuurstoftoelaatbaarheid
  • makkelijk te leren om de lenzen in te brengen

VEILIG EN BETROUWBAAR

De nieuwe generatie contactlenzen zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige ogen van kinderen vanaf 9 jaar. Ze zijn dan ook bijzonder comfortabel, betrouwbaar en vooral veilig. Voor de fabricage is namelijk gebruik gemaakt van de lichaamseigen stof, fosforylcholine (PC). Deze stof zorgt ervoor dat de lenzen een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en een optimale vochtbalans hebben. Geen last van droge of geïrriteerde ogen dus! Hierdoor kunnen ze veilig de hele dag, elke dag, gedragen kunnen worden en behouden ze een geweldig helder zicht.

HANDIG EN SNEL

Kinderen leren snel. In de praktijk blijkt dat kinderen heel snel op eigen houtje lenzen kunnen inbrengen en weer kunnen uithalen. Uit onderzoek (onder 12 brildragende kinderen van 10 tot 15 jaar en hun ouders – hHh maart 2008) blijkt dat kinderen graag lenzen willen proberen want een bril is lastig bij sporten en spelen. Ook geven de kinderen aan dat een bril niet fijn is als het regent en bijvoorbeeld van koude ruimte naar een warme ruimte gaan (het beslaan van de glazen). Deze lenzen zijn makkelijk in te brengen.

KOSTBAAR?

Onze kinderlenzen zijn zeer voordelig geprijsd en in de meeste sterktes verkrijgbaar.

PROBEREN?

Probeer een maand lang gratis de contactlenzen, zodat je zelf kunt voelen en merken hoe makkelijk en fijn ze zijn.

Laat één van je ouders een afspraak maken. Je krijgt dan alles uitgelegd en je leert in no time hoe makkelijk je de lenzen kunt inbrengen, en alles wat je verder nog moet weten over deze lens. Dan kun jij ook binnenkort vrij sporten of spelen zonder dat je last hebt van je bril.