PURE Dream Center…....

De missie van het PURE! Dream Centre is het bijdragen aan een betere toekomst voor kansarme kinderen uit de Kandek gemeenschap in Cambodja. Ze willen de leefomstandigheden en thuissituatie van de kinderen positief veranderen door ze kwalitatief onderwijs en goede gezondheidszorg te bieden op ons centrum. Tevens ondersteunen ze hun families met sociale en inkomens generende projecten.

Ze begeleiden de kinderen tot ze hun praktijkopleiding, voortgezet onderwijs of universitaire opleiding hebben afgerond en ze daarmee zelfstandig in staat zijn om een passende baan te vinden met toekomstperspectief. Het PURE! Dream Centre gelooft er in dat inkomensgenererende projecten machtsversterking en vindingrijkheid stimuleren en kunnen leiden tot duurzame verandering. De projecten richten zich met name op vrouwen, omdat middelen onder beheer van vrouwen geassocieerd worden met hogere toewijzing van onderwijs en een verbeterd welzijn voor kinderen.

Zo is het naaiprogramma opgericht. Jonge vrouwen wordt geleerd hoe ze producten kunnen maken die verkocht kunnen worden in de souvenir sector. Ze werken dagelijks in het atelier van PURE! Dream Centre . Vanuit het atelier krijgen ze les en worden ze ondersteund in het ontwikkelen van producten voor het label: Sramay

Dit najaar heeft Rielle het project bezocht en gezien wat ze de laatste jaren allemaal hebben kunnen realiseren. Kijk het filmpje hiernaast voor een kleine impressie.
Kijk voor meer informatie op www.puredreamcentre.org
Enkele producten van Sramay zijn ook bij ons in de winkel in Geleen verkrijgbaar. De volledige opbrengst gaat naar de stichting. Gun jezelf een mooie sjaal en hun een mooie toekomst