Reparatie atelier...

REPARATIES SIERADEN

Reparaties, ontwerp en aanpassingen of speciale opdrachten: de hand van de meester toont het vakmanschap. Heunen Juweliers is in staat vrijwel alle reparaties zelf uit te voeren.

Heunen Juweliers & OpticiensWij beschikken over een gedegen vakkennis, veel fantasie, gevoel voor verhoudingen en vooral mensenkennis.

Heeft u bijvoorbeeld een sieraad dat u dierbaar is, misschien van een overleden familielid, waarvan u iets bijzonders wilt laten maken, dan is Heunen Juweliers dé aangewezen adviseur. Ontwerp samen met ons een eigen sieraad op maat. U krijgt een stijlvol product, dat uw persoonlijkheid het beste tot zijn recht laat komen.

Loop even binnen voor een geheel vrijblijvend advies, controle of reiniging van uw sieraden. Wij zijn u graag van dienst!

REPARATIES HORLOGES

Horloges zijn ontwikkeld om jarenlang zonder problemen de juiste tijd aan te geven. Echter, horloges staan bloot aan allerlei invloeden, zoals de inwerking van stof, huidzuur, hitte, koude enz. Wilt u uw horloge in topconditie houden, dan kunt het beste om de twee of drie jaar een controle laten uitvoeren. Wij kunnen uw horloge vakkundig reinigen en eventuele versleten onderdelen vervangen. Dit geldt natuurlijk ook voor de Kinetic® horloges.