Reparaties...

Reparaties van sieraden

Reparaties, ontwerp en aanpassingen of speciale opdrachten: de hand van de meester toont het vakmanschap. Onze experts zijn  in staat vrijwel alle reparaties zelf uit te voeren in eigen atelier.

Wij beschikken over een gedegen vakkennis, veel fantasie, gevoel voor verhoudingen en vooral mensenkennis.

Heb je en sieraad dat je dierbaar is, misschien van een overleden familielid, waarvan je iets bijzonders wilt laten maken, dan zijn wij dé aangewezen adviseur. Ontwerp samen met ons een eigen sieraad op maat. Je krijgt een “custom made” sieraad, dat jouw persoonlijkheid het beste tot zijn recht laat komen.

Kijk bij ‘oplossingen voor‘ voor meer informatie of loop even binnen voor een geheel vrijblijvend advies, controle of reiniging van je sieraden. Wij zijn je graag van dienst.

Reparaties van horloges 

Horloges zijn ontwikkeld om jarenlang zonder problemen de juiste tijd aan te geven. Echter, horloges staan bloot aan allerlei invloeden, zoals de inwerking van stof, huidzuur, hitte, koude enz. Wil je jouw horloge in topconditie houden, dan kun je het beste om de twee á drie jaar een controle laten uitvoeren. Onze experts kunnen je horloge vakkundig reinigen en eventuele versleten onderdelen vervangen. Dit geldt natuurlijk ook voor de Kinetic® horloges.

Voorafgaand aan iedere reparatie krijg je een kostenindicatie