Trouwringen...

Ja, ik wil !

Je trouwring is misschien wel het meest bijzondere sieraad dat je ooit zult dragen. Laat je inspireren door al het moois dat we in huis hebben. In onze ruime collectie vind je alle kleuren goud, in elke prijsklasse. Liever een  “one of a kind?” Samen met een van onze goudsmeden ontwerp je een eigen unieke trouwring. Het is zelfs mogelijk om je eigen goud om te smelten en in de ring te verwerken. Of om een bestaande ring als basis te gebruiken, waar je nieuwe ring overheen wordt gemaakt. We hebben vakmanschap in huis om dit in ons eigen atelier te maken.

Citaat of vingerafdruk

De trouwdatum en naam van je partner gegraveerd, maakt je trouwring helemaal af. Maar je kunt ook kiezen voor een symbool, koosnaampje of een mooi citaat uit ‘jullie liedje’. We hebben de nieuwste graveertechnieken in huis. Je kunt zelfs kiezen voor een vingerafdruk, hartslag of de coördinaten van het punt waar jullie elkaar ontmoet hebben. Persoonlijker wordt het niet!

We adviseren om vier maanden van te voren met de zoektocht van je ringen te beginnen. Dan heb je alle tijd om de perfecte ringen te vinden. Een afspraak maken is niet nodig. Passen kan altijd, onze trouwspecialisten helpen graag bij het vinden van hét symbool van jullie huwelijk.

Perfecte match

Ook nog op zoek naar de perfecte sieraden bij de trouwjurk? Je ziet pas of het erbij matcht als je de jurk aanhebt. Daarom lenen we de uitgekozen sieraden graag even uit, zodat jij ze samen met je jurk kunt passen. Onze service voor een gegarandeerde perfecte look op jullie mooiste dag.

MERKEN RINGEN

Heunen Juweliers heeft een ruim aanbod aan trouwringen en relatieringen.

In Beek vind je de merken:

Heunen Juweliers & Opticiens

  • Aller Spanninga
  • Angeli Di Bosca

In Geleen vind je het merk:

  • Aller Spanninga

Merken Trouwringen

Wij hebben een ruime collectie aan trouwringen op voorraad. Neem haar al gerust een kijkje op de website van de merken die we voeren. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak  

meer zien