Search
Close this search box.
Wegens Pinksteren maandag gesloten

Sieraden

Schitterend

Als gepassioneerd juwelier bieden we voortdurend een actuele collectie. Ons team volgt wisselende trends op de voet en weet dan ook uitstekend te adviseren op het gebied van de laatste noviteiten. Een hoogwaardig horloge of sieraad gaat natuurlijk een leven lang mee, maar tijden kunnen veranderen. Wij verrassen je graag met nieuwe technieken, kleuren of materialen. Bij ons vindt je naast onze vertrouwde klassiekers dan ook altijd de nieuwste trends, opmerkelijke stijlen en vernieuwende merken.

Een sieraad op maat

Het op maat maken van sieraden is een geweldige manier om jouw persoonlijke stijl te uiten.

Vakmanschap in eigen huis

Voor onze experts is geen uitdaging te groot. Wij repareren gouden en zilveren sieraden die stuk zijn of niet meer passen. Ook stalen sieraden kunnen we repareren. Parelcolliers kunnen we opnieuw rijgen en/of knopen.

Een blijvende herinnering

Een blijvende herinnering aan een dierbare in de vorm van een gedenksieraad kan kracht geven in moeilijke tijden en geeft tevens de mogelijkheid om hem of haar altijd bij je te dragen.

Oud goud is nieuw goud

Nog een kapot gouden armbandje? Een erfstukje van een tante dat niet meer gedragen wordt? Zonde! Oudgoud is geld waard óf je maakt er een nieuw sieraad van.

Een persoonlijke inscriptie

Een mooi cadeau wordt blijvende herinnering met een persoonlijke inscriptie. In eigen atelier kunnen wij machinaal graveren in diverse lettertypes.

Gaatjes prikken

Wij prikken gaatjes in de oorlel vanaf een leeftijd van 4 jaar. Wij doen dit met z’n tweeën samen en maken er een klein feestje van