Trots op Demi!

In week van 30 augustus 2019 heeft Demi Schuurs mooie prestaties geleverd in Rome, en het seizoen is nog in volle gang.

Topsporters zijn altijd bezig met hoe zij hun prestaties kunnen verbeteren. Veelal wordt hierbij enkel naar het fysieke aspect gekeken. Meer spieren opbouwen, betere stabiliteit, hogere weerstand, etc. Scherpte in een sport is vaak cruciaal, maar gaat veel verder dan een goede lichamelijke conditie! Demi is sinds een paar jaar bij ons aan het trainen aan andere aspecten zoals:

  • Een beter veldoverzicht
  • Altijd net te laat zijn
  • Teveel afleiding

Dit zijn zaken die niet te maken hebben met het fysieke aspect, maar met je oogspieren en de verwerkingscapaciteit van je brein.

Zicht, concentratie, lichaamsbalans en blessureleed spelen vaak een grote rol in de prestaties én frustraties van een topsporter. 
Om de algehele prestaties van een topsporter te verbeteren, is het noodzakelijk om ook deze aspecten goed te trainen en te onderhouden. Dit bereiken we door je oogspieren in een betere balans te trainen, de verwerkingscapaciteit van je brein te verhogen en de sensorische waarneming van je ogen en brein te trainen naar een betere en snellere motorische handeling.

Wij helpen topsporters op een revolutionaire manier om net dat beetje extra te kunnen presteren!