Upgrade Weken!...

Méér bril voor hetzelfde geld

In softwareland heet het een update. Koop je een auto of vliegticket dan noemen ze het een upgrade. Wij zijn liever duidelijk. Dus je krijgt van ons gewoon meer bril, voor hetzelfde geld.

Hoe dat werkt?

Stel, je koopt bij ons een montuur met multifocale HOYA Freeform glazen met de HiVision LongLife coating. Je krijgt dan van ons dezelfde bril, maar dan met een beter glas! Namelijk multifocale HOYA Maatwerk glazen met HiVision Long- Life coating t.w.v. € 160,-.

Met een unieke 3D-meting analyseren we je kijkgedrag, en kunnen we dit ver- talen in de meest optimale glazen. Ingewikkelde technologie, met één doel: makkelijker en fijner meer zien. Dát is de service van Heunen!

Kies je voor een bril met enkelvoudige glazen met BlueControl coating? Dan krijg je van ons die bril, met daarin gratis de nieuwe HOYA digitale wereld glazen met BlueControl coating, t.w.v. € 140,-. Door de verdergaande ontwikkelingen in deze ‘digitale wereld glazen’ kijk je comfortabeler op een smartphone of iPad.

Mis deze aanbiedingen niet, hij loopt tot en met 31 juli 2019.

Wilt u graag teruggebeld worden over deze actie? Of meer informatie ontvangen per mail? Laat hieronder uw gegevens achter: