V&L | Hante Hamel bij Heunen Optiek


Vaak wordt bij topsporters gedacht, dat ze de top bereiken door zo veel mogelijk ‘op het veld’ te staan. Veel uren maken met het werken aan hun conditie en techniek die nodig is voor het uitoefenen van hun sport.
Niks is minder waar, al zijn topsporters juist ook steeds vaker buiten het veld te vinden, om te werken aan zaken als concentratie en reactiesnelheid. De nieuwste technieken kunnen hier geweldig bij helpen.

Wij mogen al topsporters als tennister Demi Schuurs en professioneel autocoureur Xavier Maassen begeleiden hierin en waren uiteraard waanzinnig trots, toen V&L uit Geleen ons benaderde hiervoor. Als familiebedrijf met vestiging in Geleen, hebben wij ons de afgelopen jaren onder andere gespecialiseerd in de begeleiding van topsporters en professionals. Concentratie meten en de reactiesnelheid analyseren. Zaken die wij ook regelmatig met veel enthousiasme bij andere topsporters onder de loep nemen. Op basis van alle tests en metingen die wij met onze apparatuur hebben uitgevoerd, hebben we Hante Hamel inzicht gegeven in de ballen die lastig of juist makkelijk te zien zien voor haar. Daarnaast hebben we haar op basis van alle onderzoeken, tips gegeven voor de positie in de goal.

Het resultaat? Betere reactiesnelheid en een hogere concentratie. Dat zul je op het veld zeker terug zien!