1
Search
Close this search box.

Klachten zoals bijvoorbeeld ADHD, dyslexie, hersenschudding, overspannenheid en nog veel meer van dit soort aandoeningen zijn zeer vervelend en vormen vaak een belemmering in het dagelijks én beroepsmatige leven.

“Had ik maar rust in mijn hoofd”
“Ik wil geen zwemmende letters meer”
“Alles is mij teveel”
“Ben ik wel de topsporter die ik denk dat ik ben?”
“Ik heb zo vaak last van zware hoofdpijnen”

“Ik ben altijd moe en kan mij niet concentreren”

Het perifere zicht (het deel van het zicht buiten het concentratiegebied) spelen bij bovenstaande problemen een grote rol. Voor een deel van onze klanten concludeerden wij dat Heunen Opticiens met een eventuele ‘oogtraining’ nog meer voor onze klanten zouden kunnen bereiken. Deze  ‘zijgebieden ‘ zouden dus getraind moeten kunnen worden.

De oogzorg is in Nederland met nadruk gericht op de gezichtsscherpte en op de gezondheid van de ogen. Onderzoek naar de samenwerking van de ogen is minstens zo belangrijk (binoculair zien). De functioneel optometrist is een specialist op het gebied van gezondheid en binoculaire samenwerking van de ogen.

De zoektocht naar een constructieve oplossing voor onze klanten bracht ons bij cognitieve hersentraining. Dit onderzoek en ontwikkelingstraject heeft er toe geleid dat Heunen Opticiens CognitiefTrainen.nl heeft ontwikkeld. Hiermee onderscheiden wij ons door middel van:

En wat blijkt: de methode kan veel meer!

De trainingsmethode is ook geschikt voor symptomen die lijken op:

Maar door de gerichte aanpak zijn ook zeer stimulerende resultaten behaald op het gebied van:

1 april zijn wij gesloten.

Fijne paasdagen!